James L. Schaller, M.D.  •  239-263-0133


James Schaller, MD, MAR, DABPN, DABPM:

Ένας οδηγός για την κατανόηση μια νόσος του Lyme Western Blot

Αξιολόγηση της Πρακτικής Διάγνωση και τη σαφήνεια των δοκιμών εργαστηρίου

nebo James SCHALLER MD

Αυτό το μήνα εκατομμύρια άνθρωποι στη γη θα πει ότι δεν έχουν νόσο του Lyme. Ο λόγος που θα ακούσετε σε αυτό το συμπέρασμα είναι επειδή δεν ξέρουν πώς να διαβάσουν ένα βασικό τεστ για τη διάγνωση - η Western Blot.

Μερικές ιατρικές εταιρείες και κρατικές υπηρεσίες υγείας έχουν πολύ ασυνήθιστο και λάθος τρόποι ανάγνωσης Δυτική κηλίδες. Και η προσέγγιση για τον προσδιορισμό θετικό είναι τόσο απλό όπως μια επίδειξη των χεριών ανάμεσα σε ένα μικρό αριθμό γιατρών.

Η τρέχουσα πολιτική της σχετικά με την ερμηνεία της δοκιμής αυτής σε κάθε κατοικημένη ήπειρος είναι να ακολουθήσει τη γνώμη της 0.0000375 τοις εκατό των γιατρών, όπως η γνώμη των περισσότερων Λοιμωδών Νόσων της Αμερικής δημιουργών κατευθυντήρια γραμμή. Εάν ένας γιατρός δεν συμφωνεί με αυτό το πρότυπο Model-T εμπειρογνώμονες προσέγγιση που διαβάζουν σχεδόν τίποτα για αυτές τις πολλές λοιμώξεις τσιμπούρι, που συκοφαντούν και προσβάλλουν σας. Αυτό είναι επισφαλής φασισμού και αντι-επιστήμη, διότι η επιστήμη επαναπροσδιορίζει πάντα την αλήθεια. Χωρίς συνεχή επαναξιολόγηση, η επιστήμη και η ιατρική επιστήμη πεθαίνει. Αυτή την εβδομάδα και μήνα, πολλές θέσεις επεκταθεί ή να αλλάξει με βάση τις νέες πληροφορίες.

Όταν είσαι φοιτητής ιατρικής, intern ή κάτοικο, που μαθαίνουν ακόμα τα βασικά, και κάποιος χρησιμοποιεί πολλά "βιβλία μαγειρικής." Έτσι, αν κάποιος έχει δυσκολία στην αναπνοή, "κάνετε β, γ και ε. Αν κάποιος έχει μέση πόνο στην κοιλιά που εκτελεί τις ακόλουθες δοκιμές - r, q και h, και, τέλος, αν έχετε λοίμωξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 500 mg του φαρμάκου για 21 ημέρες. Με άλλα λόγια, μία δόση μέγεθος και ένα είδος της διάρκειας ενός αντιβιοτικού είναι "προκαθορισμένη" για ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, οι γιατροί που δημοσιεύουν έγκυρες, σε μεγάλο βαθμό τις κατευθυντήριες γραμμές υπερασπίστηκε τις αποφάσεις θεραπεία για δεκάδες εκατομμύρια που δεν έχουν δει ποτέ. Γιατί είναι αυτοί που αμφισβητούν τις κατευθυντήριες γραμμές οι οποίες δεν περιλαμβάνουν ακόμη και τα βακτήρια συνήθως αναπάντητες Bartonella που είναι το ανοσοποιητικό κατασταλτικό; Ωχ. Πού είναι η προσέγγιση για τη θεραπεία FL1953; Ωχ.

Πρώτον, η Δυτική Blot τεστ μετρά τα αντισώματα που το σώμα σας κάνει να επιτεθούν τη μόλυνση του Lyme.

Έτσι, αν δείχνουν αυτό πλαγίως, το 39 είναι ένα από τα δεκατρία επιφάνειας προϊόντων Lyme που μπορεί να δοκιμαστεί σε Β. Αμερική και το επίπεδο σχήμα Υ είναι μια συγκόλληση αντισώματος σε αυτό. ----- 39 <<

Θα υποθέτοντας μια Western Blot είναι από IGeneX, το οποίο είναι ένα διεθνώς διάσημος, tick-μόνο εργαστήριο, με επτά πιστοποιήσεις εργαστήριο. Άλλες μαζική φθηνή εθνική διαδικασία εκατοντάδες εργαστήρια των τύπων των εξετάσεων, και τα εκατομμύρια των ασθενών. Θα βρείτε σπάνια ένα θετικό αποτέλεσμα, ακόμη και σε χώρες επιδημίας, όπως σε άτομα που έχουν βαθιά και προηγμένες Lyme κλινικά συμπτώματα.

Ωστόσο, αν είχατε Western Blot γίνει σε ένα εργαστήριο σκουπίδια, παρακαλώ ακόμα μια ματιά στο αποτέλεσμα. Γιατί; Επειδή μπορείτε να βρείτε, όπως έκανα με έναν συγγενή, ότι ένα από τα αντισώματα ή «ζώνες» ήταν θετική. Σε αυτή την σχέση, η ζώνη ήταν ένα "δακτυλικό αποτύπωμα" μπάντα. "Σημασία, Lyme είναι το μόνο οργανισμός που κάνει το ανθρώπινο σώμα για να παράγουν αυτό το αντίσωμα. Το παιδί ήταν θετική.

Επιπλέον, εάν είστε δεμένα τα μάτια και να αγγίξει έναν ελέφαντα, μπορεί να μην είναι σίγουρος ότι είναι ένας ελέφαντας, ίσως αυτό είναι ένα ρινόκερο;Αυτό είναι το συγκρότημα 41. Είναι από το μαστίγια, ή ινώδεις τεράστια ράβδους που πηγαίνουν από την κορυφή τη σπειροχαίτη στη βάση, και η συστολή αυτών των πολλών μαστιγίων δημιουργούν κίνηση.Λόγω της τεράστιας δράση του, είναι πιο συχνά θετικές. Ωστόσο, το 41 αντίσωμα που δεν είναι ειδικά για Lyme, δεδομένου ότι άλλα σπειροχαίτες έχουν μαστίγια. Η κινεζική κανόνα από άλλες σπειροχαίτες, και στη συνέχεια, σαν να ήταν μια θετική Lyme μπάντα.

Τώρα, τι θα γίνει αν αγγίξετε το ίδιο για τους χαυλιόδοντες ελέφαντα ή σε μεγάλες φυστίκι τρώει σωληνοειδή μύτη του; Ξέρετε ότι είναι ένας ελέφαντας. Περίοδος. Ένα άγγιγμα και είστε σίγουροι, γιατί αυτά τα μέρη είναι πολύ μοναδικό σε αυτό το τεράστιο ζώο. Και πώς σχετίζεται αυτό με τη Δυτική κηλίδες; Θα δείτε ένα 18 αντίσωμα που έχει μια θετική, έχετε Lyme. Δεν χρειάζεται να ελέγξει οποιαδήποτε άλλα συγκροτήματα, επειδή το 18 αντίσωμα περιορίζεται σε Lyme-ακριβώς όπως ένα πόδι 3 καμπύλες μπρόσμιου ελεφαντόδοντο για έναν ελέφαντα.

Τι ο αριθμός των Pluses εννοείτε;

IGeneX τρέχει 13 επιφανείας χημικά για τα δύο αντισώματα Lyme στο Μ και G κατηγορίας. Τα περισσότερα άλλα εργαστήρια αφαιρέσει σχεδόν όλες τις χημικές ουσίες Μ επιφάνεια προφανώς επειδή λιγότερες πληροφορίες είναι πιο επιστημονική; Οι γεροντότεροι έχουν πει ότι η πλήρης αριθμός των Μ πρωτεΐνες επιφάνειας που προκαλείται "πάρα πολλά" θετική Δυτική κηλίδες.Μερικά εργαστήρια χρησιμοποιούν αριθμούς για κάθε Western blot Band και οι περισσότεροι φαίνεται να χρησιμοποιήσετε μια θετική ή "+".

Ένα + σημαίνει ότι έχετε κάποια αντισώματα αυτού του τύπου, και + + + σημαίνει ότι έχετε ένα πολύ μεγάλο ποσό των αντισωμάτων αυτού του τύπου.Ωστόσο, Lyme ερείπια λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και ο αριθμός των θετικών μπορεί να πάει πάνω ή κάτω ανάλογα με το ύφος και το είδος της θεραπείας. Οι άνθρωποι με καμία επιθετική θεραπεία Lyme παρελθόν, πρέπει να είναι τυχερός σώμα τους δείχνει κάποια αντισώματα καθόλου, αφού Lyme είναι πολύ καλό τόσο σε κρύβεται από το ανοσοποιητικό σύστημα και εμποδίζουν αυτό. Και αν Bartonella είναι παρούσα, η οποία είναι πιο συχνή από Lyme, μπορεί να χαμηλώσουμε αντισώματα για ένα ευρύ φάσμα των λοιμώξεων.

Επίσης, πολλοί άνθρωποι έχουν + / - ή IND πορίσματα σχετικά με ένα αντίσωμα. Αυτή είναι η «απροσδιόριστη ή οριακά. "Αυτό σημαίνει ότι το εργαστήριο τεχνολογίας βλέπει κάτι που είναι πολύ σαφής, αλλά μία από τις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες αρνείται να επιτρέψει να ονομάζεται ένα θετικό. Το μόνο που θέλουν πολύ μεγάλη αποτελέσματα για να γίνει αποδεκτή.Επιπλέον, πολλοί ασθενείς με Lyme, επίσης, παρουσιάζουν υψηλό Epstein Barr εργαστήρια, τα οποία προτείνω αυτό σημαίνει κοινή λοίμωξη δεν είναι υπό έλεγχο και το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πολύ αδύναμο. Δεν πιστεύω ότι κάποιος χρειάζεται πολλαπλές αντι-ιικά φάρμακα.

Συχνά, οι γιατροί που τη θεραπεία ενός ασθενή, βρείτε το + / - γίνεται + ή ακόμα και μια + +. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τώρα νέες και σαφείς αντισώματα εναντίον αυτής της μερίδας των βακτηρίων του Lyme.

Επί του παρόντος, IGeneX έχει τη δική της φόρμουλα για την ερμηνεία. Είναι υπόλογοι σε διαφορετικές υπηρεσίες εργαστήριο ρύθμιση, και σε γενικές γραμμές πολλές κυβερνήσεις έχουν πολύ παλιές απόψεις του Lyme επιστήμη, και δεν έχουν καν Bartonella κάτω σαν τσιμπούρι μόλυνση του Lyme με τις κατευθυντήριες γραμμές τους. Είναι χρόνια πίσω από την κλινική ιατρική και μετά από μερικά είδη Πύργος Ivy που χρησιμοποιούν μια απλή 5-10 χαρτιά για να καθορίσουν τις θέσεις τους. Πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως το FDA και ειδικά ιατρικά συμβούλια κατάσταση επιτίθενται εμπειρογνώμονες μόλυνση από τσιμπούρι. Αυτές οι ομάδες τρέξιμο δικηγόρος επιτίθενται τους καλύτερους γιατρούς λοίμωξη tick στις ΗΠΑ. Σε γενικές γραμμές, μετά το διοικητικό συμβούλιο τιμωρεί μερικούς από τους καλύτερους γιατρούς μόλυνσης τσιμπούρι στην πολιτεία ή τη χώρα τους, οι ασθενείς συχνά επιτίθενται στην αντιμετώπιση των διοικητικών συμβουλίων του κράτους και να περάσει νόμους για να σταματήσει αυτό το 1984 παρενόχληση Big Brother. Αλλά αυτοί οι γιατροί είναι ήδη πάρα πολύ φοβισμένοι για τη θεραπεία λοιμώξεων τσιμπούρι και ψύλλων, όπως άτυπα Bartonella, Babesia duncani, FL1953 και νόσος του Lyme.

Έτσι, οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης γιατροί με ειλικρίνεια και εντιμότητα να ακούτε ασθενής ανέφερε ασθένεια πρόκειται να μειωθεί γιατροί τη θεραπεία της νόσου του Lyme.Και οι γιατροί αρκετά έξυπνος για να χρησιμοποιήσει ΕΜΜΕΣΗ εργαστήρια για την ανίχνευση της παρουσίας του Bartonella, Lyme Babesia ή δεν θα τους καταδικάσει, επειδή δεν είναι απλοϊκή εργαστήρια ρουτίνας. Επιπλέον, αυτή η εχθρότητα σε πολύ ταλαντούχους γιατρούς της ιατρικής φοβίζει χιλιάδες γιατροί στην αποφυγή κατεργασία Lyme επιθετικά ή κάνει απλή σκέψη γιατροί αισθάνονται οι προοδευτικές γιατροί πρέπει να ήταν λάθος. Μερικοί γιατροί είναι απλά στην πολιτική του εξουσία. Έχουμε δει την ίδια κακοποίηση κατάσταση του σκάφους κατά γιατρών πρόθυμοι να αναλάβουν μερικές απεγνωσμένα πάσχουν ασθενών με χρόνιο πόνο, π.χ., ο τύπος με σήψη αρθρώσεις που είναι ακατάλληλο για χρήση και ανάγκη αύξησης των δόσεων ναρκωτικών στην εργασία πλήρους απασχόλησης και να κρατήσει από το κλάμα από τον πόνο. 1

Εννέα γνωστού [Lyme] Borrelia burgdorferi γένος συγκεκριμένο είδος KDA Western Blot αντισώματα (ταινίες) είναι κοινές στην δοκιμή Βόρεια Αμερική: 18, 23, 31, 34, 37, 39, 83 και 93. Λίγα αίσθηση έρπης μπορεί να αλλάξει 31, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι σπάνιο, ακόμη και αν είναι αλήθεια. Αν κοιτάξει κανείς σε όλο τον κόσμο, όπως εγώ σε συνεργασία με ασθενείς από όλο τον κόσμο, εδώ είναι οι αποδεκτό ειδικό Συγκροτήματα στην παγκόσμια λογοτεχνία:

13, 14, 17, 21, 23, 24, 25, 28, 31, 34, 35, 37, 39, 47, 50, 54, 83, 84, 93 και 94.

Το εργαστήριο μπορεί να είναι ένα εργαστήριο σκουπίδια που επενδύει τίποτα για τη βελτιστοποίηση κιτ δοκιμών τους, αλλά αν μία από αυτές

ζώνες είναι θετική-Lyme συνήθως υπάρχουν σε ένα ανθρώπινο σώμα. IGeneX έχει την καλύτερη

Western Blot στον κόσμο. Θα τρέξει πέντε τυφλά δείγματα από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης κάθε τέσσερις μήνες για την τελευταία δεκαετία και είναι 98% σωστή. Κανένα άλλο εργαστήριο έχει επενδύσει τόσο πολύ ή μπορεί να αγγίξει αυτή την ακρίβεια.

ELISA ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ απόλυτη ανοησία

Πριν από χρόνια, όταν ήμουν συζήτηση Ivy κάποιες επιλογές Λιγκ στη διάθεσή μου, ο πατέρας μου εκπαιδεύονται για Ivy Λιγκ εμπειρία του και ήταν σε μεγάλο βαθμό τρομερό παρά καταπληκτικό ακαδημαϊκές ικανότητες του, η οποία τον είχε βαθμολογήσει στην κορυφή της κατηγορίας των χιλιάδων. Ανέφερε η εκπαίδευση ήταν δίκαιη, καθηγητές δεν ήταν διαθέσιμα, άχρηστα συναντήσεις ήταν κοινή, η πολιτική ήταν τεράστια-σαν μια προεκλογική εκστρατεία, και ήταν καλό φάρμακο »είναι ένας κλώνος των εκπαιδευτικών» οι οποίοι είχαν χαμηλότερο σκορ σε πολλές εξετάσεις και είχε δίκαιη κλινικές δεξιότητες .

Επί του παρόντος, οι σεβαστές σχολές και πολλοί οργανισμοί απαιτούν μια πιο αδύναμη τεστ που ονομάζεται ELISA και δεν διατάξει οποιοδήποτε άλλο τεστ για άλλες λοιμώξεις, και δεν φαίνονται σε έμμεσες δοκιμές. Πράγματι, αυτές οι "ειδικοί" είναι ανίδεοι για το νόημα της έκφρασης μιας έμμεσης δοκιμή για Lyme, ή Babesia Bartonella.

Έτσι, για να το θέσω ωμά, η δοκιμή ELISA ως εργαλείο ελέγχου είναι άχρηστο, που λείπουν ακόμα και τα πιο προφανή θετική PCR ασθενείς με σαφή παρελθόν ιστορίες των ματιών εξανθήματα μαζική Bull, η οποία, ενώ δεν είναι ο κανόνας, να αποδείξει σπειροχαίτες.

Μόνο μία από αυτές τις ειδικές ζώνες είναι αναγκαία για να επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει σύμπτωμα έκθεσης σε τη σπειροχαίτη Borrelia burgdorferi.

CDC κριτήρια IgM έχουν μια απλή δύο αντισώματα IgM για 23 και 39 και αποκλείει τις άλλες επτά αντισώματα Borrelia burgdorferi.

CDC κριτήρια IgG περιλαμβάνουν 18, 23, 30, 37, 39 και 93 και συμπεριλαμβάνουν ζώνες 31, 34 και 83.

Γιατί θα αφαιρέσει οποιοδήποτε πρόσωπο ποτέ χρήσιμες πληροφορίες; Γιατί ήταν μία εικονική κάτω από μια δοκιμή με την αφαίρεση πολύ ευαίσθητες πρωτεΐνες επιφάνεια. Δεν έχει νόημα να αποκλείσει Borrelia burgdorferi ειδικά αντισώματα, και να περιλαμβάνουν μόνο δύο αυτών των αντισωμάτων σε IgM. Αν το κάνετε αυτό είναι μια απόλυτη αντι-επιστήμονας.

Το CDC περιλαμβάνει άδικα πέντε μη-ειδικά αντισώματα σε στύπωμα Western του, δηλαδή, 28, 41, 45, 58 και 66. Γιατί αποκλείει δοκιμές ή ζώνες που είναι συγκεκριμένες, και να προσθέσετε ζώνες που δεν είναι μόνο ειδικά για Borrelia burgdorferi;

Περαιτέρω, κάποιος μπορεί να έχει ένα θετικό επιτήρησης CDC IgG Lyme Western Blot με τα πέντε μη-ειδικά αντισώματα χωρίς καμία Borrelia burgdorferi γένος είδος-ειδικών αντισωμάτων.

Αυτό δεν έχει νόημα. Και δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Το CDC συνιστά ότι η Lyme Western Blot να εκτελείται μόνο εάν υπάρχει ένα θετικό ή διφορούμενα Lyme ELISA.

Έτσι, μία αποκλείει την ποιότητα Western Blot τεστ που δεν είναι βρώμικα, όπως το τεστ ELISA; Είναι αυτό ένα αστείο; Μήπως αυτοί οι άνθρωποι καταλαβαίνουν αν χάσετε αυτή η μόλυνση για 5, 10, 20 ή 30 χρόνια, μπορεί να καταστρέψει μια ζωή;Αυτό δεν είναι ένα απλό δύο ή τρεις εβδομάδες γρίπης. Γνωρίζουμε ανεπεξέργαστων μακροπρόθεσμη σύφιλη είναι επικίνδυνη. Lyme σπειροχαίτες πόδια πάνω από σύφιλη, όπως είναι αδύναμη λίγο τα μυρμήγκια.

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Western Blot μόνο από εργαστήρια με δέκα ή περισσότερα χρόνια της ακρίβειας 98% στις τυφλές δοκιμές.Χρησιμοποιήστε το Western Blot για να επιτρέψει να συνδέονται αντισώματα προς τα ακριβή χημικά επιφανείας δακτυλικών αποτυπωμάτων του Lyme σπειροχαιτών.

Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ακρίβεια των δοκιμών ELISA, και πολλοί γιατροί έχουν δει πολλά ψευδώς αρνητικά ή ψευδώς αρνητικά ρουτίνας ELISA και «CDC θετικά" Lyme Δυτική κηλίδες. Ή θετική PCR (DNA) για τη νόσο του Lyme και θετικά στυπώματα Western, αλλά αρνητικό της ELISA. Η Lyme ELISA είναι σκουπίδια. Κάθε πρώτο έτος φοιτητής ιατρικής ξέρει μια καλή δοκιμή διαλογής δεν πρέπει ποτέ να χάσετε θετικά.

Δεν υπάρχει καμία μόλυνση ΠΑΠΑΣ τσιμπούρι σε κάθε σχολείο ή κυβερνητική υπηρεσία. Η ανοησία ότι το τσιμπούρι που περνά περνά μόνο Lyme Lyme χρονολογείται από τουλάχιστον 20 χρόνια.Έτσι, όχι μόνο δεν θα χρησιμοποιήσει τον έλεγχο σκουπίδια, μπορούμε να φανταστούμε τα τσιμπούρια που μεταφέρουν Lyme, φέρει μόνο η νόσος του Lyme, όταν η νηφάλια πραγματικότητα είναι αυτές οι κρότωνες είναι σούπερ φορείς με πολλά βακτήρια, πρωτόζωα και ιούς. Πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάζονται εύκολα με φανταχτερά τίτλους και μεγάλα σχολεία όνομα, και ξεχνούν τα περισσότερα από αυτά τα άτομα δεν γνωρίζουν τίποτα για το σούπερ εξειδίκευση των κροτώνων και των ψύλλων λοιμώξεις που μεταδίδονται. Όταν κάποιος έχει σαφώς καμία ιδέα για το πώς να ανιχνεύσει Bartonella εκτός από την άμεση αντισωμάτων δοκιμαστική λειτουργία. Όταν ένας οργανισμός δεν έχει οδηγίες για το πώς να τη θεραπεία θεραπεία Mepron αποτυχία επιχείρηση.Όταν μια ομάδα ή άτομο απορρίπτει ψάχνει σε όλα τα μεγάλα τσιμπούρι από ιούς που μεταδίδονται ή για όλες τις πιθανές βακτήρια, μετά από μια κλινικά σοβαρή δάγκωμα-run. Αν και η ομάδα επαγγελματίας δεν έχει ποτέ ακούσει για FL1953-θεωρούν τρέξιμο. Αν σας πει θετικό Western Blot σας είναι ένα ψευδώς θετικό, ρωτήστε εάν θα συμφωνήσει να πληρώσει για το νέο ισχίο σας ή νέα μικροχειρουργική χέρι στο μέλλον, εάν αποδειχθεί ότι είναι λάθος; Οι πιθανότητες είναι υπέρ τους, δεδομένου ότι μόνο 25% των ασθενών Lyme έχουν σοβαρή βλάβη της άρθρωσης.

Είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους είναι παράλογο το γεγονός ότι αυτό ήταν πάντα θεωρείται ως ένα καθαρό ασθένεια ρευματολογία.

Η διάγνωση πρόσωπο σας έχει ένα συγκεκριμένο στυλ της σκέψης. Έχουν τρόπους που τους καθοδηγεί στις αποφάσεις τους. Είστε εντάξει με κάποιον εξής 10, 20 ή 30 άτομα; Είστε ή να φοβούνται περισσότερο από αντιβιοτικά βακτήρια ή χωρίς θεραπεία; Το γεγονός είναι τόσο ασθενής και ο γιατρός φέρει 50 υποθέσεις της ιατρικής γνώσης στο τραπέζι, και μοναδική κατάσταση σας δεν μπορεί να δει ως μοναδική, αφού η πραγματικότητα πίνακες ελέγχου θέσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ανάγνωση της Δυτικής κηλίδες συζητείται. Αν θέλετε μια συντηρητική προσέγγιση, παρακαλούμε αγνοήστε αυτό το άρθρο.

(Για παράδειγμα, Πενσυλβανία, Delaware και τη Νέα Υόρκη είναι τρεις από τους κορυφαίους Pro-Pain, αντι-Lyme θεραπεία ή αντι-γιατρός πολιτείες των ΗΠΑ. Όταν ο πατέρας μου ήταν εξάσκηση OB / GYN στις γυναίκες, το άχρηστο Κυβερνήτης Ed Rendell με ένα νέο κορίτσι για κάθε μέρα δεν έκανε τίποτα όταν τα ασφάλιστρα αμέλεια ήταν καθ 'υπέρβαση των μισθών! Και τώρα DE, μετά από χρόνια που επιτρέπει ποινικές και μειωμένη γιατρούς, έχει μετατραπεί σε του Μέριλαντ να είναι η χειρότερη κατάσταση ή "πόλη" για να εξασκηθείτε σε ολόκληρο ΗΠΑ).

Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς DR SCHALLER ΓΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ TICK είναι κάτω. HE δημοσιεύει μόνο το 5% από αυτό που μπορεί να κάνει.

J. Schaller, Κ. Mountjoy, οδηγός ενός ερευνητή σε Βασικές αναφορές σε Carrion, Πιροπλάσμωση και Βορελίωση ή Νόσος του Lyme: ένα ογκώδες οδηγός αναφοράς για να προχωρήσουμε πέρα από τις κατευθυντήριες γραμμές και Λακωνικό Κριτικές. Διεθνές Μόλυνση Τύπου Ερευνητικό Ακαδημαϊκό. Ιούλιο 2012

J. Schaller, Κ. Mountjoy, η οριστική είσπραξη των Ακαδημαϊκών Ακαδημαϊκών αναφορές σχετικά με τη νόσο του Lyme και Παθολογίας του Borrelia.Διεθνές Μόλυνση Τύπου Ερευνητικό Ακαδημαϊκό.Ιουλίου 2012.

J. Schaller, Κ. Mountjoy, η οριστική είσπραξη των Ακαδημαϊκών Ακαδημαϊκών αναφορές για Bartonella και Παθολογίας του Bartonellosis.Διεθνές Μόλυνση Τύπου Ερευνητικό Ακαδημαϊκό.Ιουνίου 2012.

J. Schaller, Κ. Mountjoy, μια εκτενή συλλογή των Ακαδημαϊκών αναφορές επικεντρωθεί στις αναδυόμενες Babesia και της ελονοσίας. Διεθνές Μόλυνση Τύπου Ερευνητικό Ακαδημαϊκό. Μάιο του 2012.

J. Schaller, Κ. Mountjoy, λίστες ελέγχου για Bartonella, Babesia, και Νόσος του Lyme, 2012 έκδοση. Διεθνές Μόλυνση Τύπου Ερευνητικό Ακαδημαϊκό. Μάιο του 2012.

J Schaller, Κ. Mountjoy, Αυτό που ίσως δεν ξέρετε για Bartonella, Babesia, Νόσος του Lyme και άλλες Σημειώστε & ψύλλων που μεταδίδονται Λοιμώξεις: Βελτίωση Θεραπεία Ικανοποίηση ταχύτητας, Recovery & ασθενούς. Διεθνές Πανεπιστήμιο Λοιμωδών Νοσημάτων Τύπου. 8 Φεβρουαρίου του 2012.

J. Schaller, Κ. Mountjoy, Το ερωτηματολόγιο της Bartonella, Babesia και Νόσος του Lyme: 2012 Edition. Διεθνές Academic Press Έρευνα μόλυνση. Δεκέμβριο του 2011

J. Schaller, Κ. Mountjoy, Βιβλιογραφία Μια από τις επιλεγμένες αναφορές για Ερευνητές και Ακαδημαϊκούς Αφιερωμένο στον Σημειώστε και ψύλλων που μεταδίδονται Επιστήμης λοίμωξη.Διεθνές Academic Press Έρευνα μόλυνση.Οκτωβρίου 2011.

J. Schaller. Babesia 2009 Συμπληρωματικό και ενημέρωση. Ελπίδα Academic Press. Τάμπα.Ιανουάριο 2009.

J. Schaller. Ένας οδηγός για τα Ανθρώπινα Εργαστήριο Babesia Έντυπα Αιματολογίας.Ελπίδα Academic Press. Τάμπα. Σεπτέμβριος 2008. Εικόνες που προέρχονται από κείμενα, περιοδικό χαρτιά, CDC, υπηρεσίες υγείας και άλλους αδειοδοτημένους εργαστήρια με υψηλή ακρίβεια που αναφέρθηκαν.

J. Schaller. Η διάγνωση, θεραπεία και πρόληψη της Bartonella: Άτυπα Βλάβες Θεραπεία Bartonella και 40 Υποθετική φυσικά ευρήματα Εξετάσεων - Πλήρης Έκδοση χρώμα. Τόμος Ι-ΙΙ. Ελπίδα Academic Press. Τάμπα. Ιούνιο του 2008.

J. Schaller. Αρτεμισινίνη, artesunate, Artemisinic οξύ και άλλα παράγωγα της Αρτεμισίας Χρησιμοποιείται για την ελονοσία, Babesia και τον καρκίνο. Ελπίδα Academic Press. Τάμπα. 2006.Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο ενημερωμένα βιβλία στην αγγλική γλώσσα σχετικά με τις κορυφαίες ΠΟΥ και η UNICEF συνιστώμενη θεραπεία της ελονοσίας, η οποία είναι κινεζικής Μέριλαντ δείχνουν επίσης για χρήση με Babesia

J. Schaller, Γ. και Π. Burkland Λάνγκχοφ. "Είναι πιροπλάσμωση μια χαμένη αιτία της υπερηωσινοφιλίας; Ένα πενταετές συνέχεια στην δημοσίευσε την πρώτη περίπτωση του Imatinib mesylate για ιδιοπαθή υπερηωσινοφιλία. "Medscape. Ιανουάριος 2007. Γράφει στο αίτημα του πρώην εκδότης της JAMA που κάποτε ήταν ο εκδότης των 40 κορυφαία ιατρικά περιοδικά.

J. Schaller. Η διάγνωση και η θεραπεία της Πιροπλάσμωση για επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης: μια κριτική της Νέας ανθρώπινο είδος, δυνατότητες διάγνωσης και θεραπείες. Ελπίδα Academic Press. (396 σελίδες) Αυγούστου 2006.Αυτό είναι το πιο ενημερωμένο βιβλίο στον κόσμο για αυτή τη διεθνή μόλυνση με νέα είδη που βρίσκονται συνήθως σε δημόσια πρόσβαση γενετικές βάσεις δεδομένων.

J. Schaller. Bartonella και διαταραχή πανικού και την κατάθλιψη. Medscape: Ιούνιος: 2008

J. Schaller με R. Blackwell. Πενήντα Χρόνια Θέματα ανεπεξέργαστα Σημειώστε και ψύλλων-Borne Ασθένειες: Cutting Edge Διαγνωστικά Εργαλεία και καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν ελπίδα.Ελπίδα Academic Press. Νοέμβριος 2013 [200 σελίδες ολοκληρωθεί. 150 κόμικς γίνει].

J. Schaller. "Νόσος του Lyme» στην Εγκυκλοπαίδεια του πληγές, λοιμός και πανδημίες, J. Bryre, Ed. (Westport, CT: Greenwood Press? 2008) [Βιβλίο που εγκρίθηκε από τον Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας Λοιμωδών Νόσων.]

J. Schaller. "Bartonella" στην Εγκυκλοπαίδεια του πληγές, λοιμός και πανδημίες, J. Bryre, Ed.(Westport, CT: Greenwood Press? 2008) [Βιβλίο που εγκρίθηκε από τον Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας Λοιμωδών Νόσων.]

J. Schaller. "Babesia" στην Εγκυκλοπαίδεια του πληγές, λοιμός και πανδημίες, J. Bryre, Ed.(Westport, CT: Greenwood Press? 2008) [Βιβλίο που εγκρίθηκε από τον Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας Λοιμωδών Νόσων.]

LYME DISEASE BABESIA BARTONELLA BEST DOCTORS 26 BOOKS/27 PAPERS  TREATMENT ILADS IGENEX MOLD ILLNESS BIOTOXINS JAMES SCHALLER