James L. Schaller, M.D.  •  239-263-0133


James Schaller, MD, MAR, DABPN, DABPM:

A Guide to Understanding a Lyme-kór Western blot

Értékelését Diagnózis Gyakorlat és az egyértelműsége Testing Lab

nebo James SCHALLER MD

Ebben a hónapban több millió ember a földön, meg fogják mondani, hogy nem Lyme-kór. Ennek az az oka, hogy fog hallani ez a következtetés, mert nem tudják, hogyan kell olvasni a kulcsfontosságú tesztet diagnózis - a Western Blot.

Egyes orvosi társaságok és az állami egészségügyi szervek nagyon szokatlan és helytelen módja az olvasás Western blot. És a megközelítés meghatározó pozitív olyan hétköznapi, mint a kézfeltartással közül néhány az orvosok.

A jelenlegi politika értelmezése vizsgálat minden lakott kontinensen követi a véleményére 0.0000375 százaléka az orvosok, mint a véleményét a legtöbb fertőző betegség az Amerikai iránymutatás alkotók. Ha az orvos nem ért egyet jelen standard Model-T megközelítés szakértők, akik olvasni szinte semmit a sok kullancs fertőzés, akkor rágalmaz és megsérteni. Ez a bizonytalan fasizmus és anti-tudomány, mivel a tudomány mindig újradefiniálja az igazságot. Nélkül állandó újraértékelés, a tudomány és az orvostudomány meghal. A heti és havi sok pozíciókat bővült vagy módosult új információk alapján.

Amikor orvostanhallgató, gyakornok vagy lakosa, akkor még mindig a tanulás az alapokat, és egy használ sok "recept könyvet." Tehát ha valaki nehezen lélegzik ", te b, c és e. Ha valaki középső has fájdalom végezze el az alábbi vizsgálatokat - r, h, q, és végül ha fertőzés, akkor használja 500 mg gyógyszer 21 napig. Más szóval, egy méret adag és egyféle időtartamának egy antibiotikum a "előírt" az egész világ számára. Tehát orvosok, akik közzéteszik mérvadó, erősen védte iránymutatások döntenie a kezelés több tízmillió még sosem láttam. Miért vannak azok, akik megkérdőjelezik, hogy az iránymutatások nem is tartalmazzák a rutinszerűen elmulasztott Bartonella baktérium, amely immunszupresszív? Hoppá. Hol van az a megközelítés kezelésére FL1953? Hoppá.

Először is, a Western-blot vizsgálat méri az antitestek a szervezet teszi, hogy megtámadják a Lyme fertőzés.

Tehát ha megmutatjuk ezt oldalt, a 39 egyik 13 felületi Lyme termékek lehet tesztelni a N. Amerikában és a lapos, Y alakzat egy antitest kötés hozzá. ----- 39 <<

Én is feltételezve, hogy a Western Blot-tól IGeneX, amely a nemzetközi hírű, kullancs csak laborban, hét laboratórium minősítések. Egyéb masszív olcsó nemzeti laborok folyamata több száz típusú vizsgálatok, és több millió beteg. Ritkán találni a pozitív eredmény akár járvány megyében, többek között az emberek, akik mély és fejlett Lyme klinikai tünetek.

Azonban, ha volt egy Western Blot kelt a junk laborban, kérjük, még pillantást az eredményt. Miért? Mert lehet találni, ahogy én is tettem egy viszonylagos, hogy az egyik az antitestek, vagy "szalagok" pozitív volt. Ebben a viszonylagos, a sáv volt egy "ujjlenyomat" sáv. "Jelenti, hogy Lyme az egyetlen, ami a szervezet emberi szervezetben e ellenanyag. A gyermek pozitív volt.

Továbbá, ha bekötött szemmel, és érintse meg egy elefánt, akkor lehet, hogy nem biztos benne, hogy egy elefánt, talán ez egy orrszarvú? Ez a 41 sáv. Ez alapján a flagellumok a, vagy nagy szálas rudak hogy megy a tetején a spirochete hogy az alap, és az összehúzódás ezeknek számos csilló teremt mozgás. Miatt óriási akció, ez a leggyakrabban pozitív. Azonban a 41 antitest nem specifikus Lyme, mivel más spirochéták tekintette flagellumok. A kínai szabály ki egyéb spirocheták, és majd úgy, mint egy Lyme pozitív sávban.

Nos, mi van, ha megérinti ugyanezt elefánt saját agyarak vagy a hosszú mogyoró-evés csőszerű orrát? Tudod, ez egy elefánt. Időszak. Egy érintés, és biztos benne, mert ezek a részek nagyon egyedi, hogy ezt a hatalmas állatot. Szóval, hogyan kapcsolódik ez Western blot? Úgy látja, egy 18 ellenanyag pozitív, akkor Lyme. Nem kell, hogy ellenőrizze minden más zenekar, mert a 18 antitest korlátozódik Lyme-mint egy 3 láb hajlított elefántcsont agyar egy elefánt.

Mit száma Pluses Mean?

IGeneX fut 13 felület Lyme vegyszerek mindkét antitest az M-és G osztály. A legtöbb egyéb laborok távolítsa el szinte az összes M felületet vegyi nyilvánvalóan azért, mert kevesebb információ áll több tudományos? Old időzítők azt mondta a teljes számú M felszíni fehérjék miatt "túl sok" pozitív Western blot. Egyes laborok számok használata az egyes Western blot zenekar és a leginkább úgy tűnik, hogy egy pozitív vagy "+".

One + azt jelenti, hogy néhány antitest ilyen típusú, és a + + + azt jelenti, hogy van egy nagyon nagy mennyiségű antitest ilyen típusú. Azonban Lyme romok immunrendszer működését, és hány pozitív mehet felfelé vagy lefelé attól függően, hogy a stílus és a kezelés módja. Emberek nem agresszív az elmúlt Lyme kezelést kell, hogy legyen szerencséje testüket mutatja semmilyen antitestek egyáltalán, mivel a Lyme nagyon jó mind bujkál az immunrendszert, és gátolja azt. És ha Bartonella jelen van, amely több, mint gyakori Lyme, ez viszont le ellenanyagok számos fertőzések.

Is, sok ember + / - vagy IND megállapítások antitest. Ez a "határozatlan vagy határeset. "Ez azt jelenti, labortechnikus lát valamit, ami nagyon világos, de az egyik az engedélyező hivatalok nem engedélyezi, hogy legyen az úgynevezett pozitív. Ők csak azt akarom, nagyon széles eredményt el kell fogadni. Továbbá, sok beteg Lyme is mutatják, nagy Epstein Barr Labs, ami azt jelenti, azt javaslom, ezt a gyakori fertőzés, nincs ellenőrzés és az immunrendszer nagyon gyenge. Nem hiszem, hogy egy szükséges több antivirális gyógyszerek.

Gyakran előfordul, hogy orvosok, akik kezelik a beteget, keresse meg a + / - válik +, vagy akár egy + +. Ez azt jelenti, hogy most már az új és világos elleni antitestek ezt a részét a Lyme-baktérium.

Jelenleg IGeneX saját formula az értelmezésnek. Ezek elszámolással különböző laboratóriumi szabályozó ügynökségek, és általában sok a kormányok nagyon régi nézeteit Lyme tudomány, és még csak nem is Bartonella le, mint a kullancs fertőzés a Lyme iránymutatásokat. Ők évek mögött klinikai orvostudomány és a következő néhány Ivy Tower típusok, akik csupán 5-10 dokumentumokat megtudhatjuk, hogy pozíciókat. Számos kormányzati szervek, mint az FDA, és különösen az állami orvosi lapok támadják kullancs fertőzés szakértők. Ezek az ügyvéd run csoportok támadják a legjobb kullancs fertőzés az orvosok az Egyesült Államokban. Általában, miután a testület bünteti néhány, a legjobb kullancs fertőzés az orvosok a saját állam vagy ország, a betegek gyakran számláló megtámadják az állami testületek és kap elfogadott törvények, hogy hagyja abba ezt 1984 Big Brother zaklatás. De ezek az orvosok már túlságosan félnek kezelésére kullancs és bolha fertőzések, például atipikus Bartonella, Babesia duncani, FL1953 és a Lyme-kór.

Tehát bármely kormányzati elleni agresszió orvosok őszintén és becsületesen hallgatta beteg számolt be betegség fog csökkenni orvosok kezelésére Lyme-kór. És az orvosok elég okos, hogy használja KÖZVETETT labs jelenlétének kimutatására a Bartonella, Lyme vagy Babesia nem fogja megrendelni őket, mert nem egyszerű rutin laborok. Továbbá, ez az ellenségesség nagyon tehetséges orvosok az orvostudomány ijeszt ezer orvos figyelembe elkerülése kezelésből Lyme agresszív vagy tesz az egyszerű gondolkodás orvos úgy érzi, ezek a progresszív orvosok lehetett rossz. Egyes orvosok egyszerűen a politikai hatalom. Láttuk, ugyanabban az állapotban fórumon abuse orvosok elleni hajlandó egy pár kétségbeesetten szenved krónikus fájdalomban szenvedő betegek, például a típusból, rothadó ízületek akik működésképtelenné, és szükség van az emelkedő dózisú kábítószer dolgozni teljes munkaidőben, és tartsa a sírástól a fájdalomtól. 1

Kilenc ismert [Lyme] Borrelia burgdorferi nemhez fajspecifikus KDA Western blot antitestek (sávok) gyakori Észak-Amerikában vizsgálata: A 18, 23, 31., 34., 37., 39., 83. és 93.. Néhány hangulatot Herpes megváltoztathatja 31, de úgy érzem, hogy ritkán fordul elő, akkor is, ha ez igaz. Ha valaki a világon, mint én a munka betegek a világ minden tájáról, itt vannak az elfogadott konkrét sávokban a világirodalom:

13., 14., 17., 21., 23., 24., 25., 28., 31., 34., 35., 37., 39., 47., 50., 54, 83., 84., 93. és 94..

A labor lehet junk laboratórium fektet semmi optimalizálják vizsgálati készlet, de ha egy ilyen

zenekarok pozitív Lyme rendszerint jelen van az emberi szervezetben. IGeneX rendelkezik a legjobb

Western Blot a világon. Futnak 5 vak minták New York State négyhavonta az elmúlt évtizedben, és 98%-ban helyes. Nincs más labor fektetett annyi, vagy érintse meg ezt a pontosságot.

ELISA VIZSGÁLAT teljes képtelenség

Évekkel ezelőtt, amikor én tárgyalunk néhány Ivy League lehetőségek állnak hozzám, apám iskolázott engem az ő Ivy League tapasztalata, és ez nagyrészt annak ellenére, hogy szörnyű csodálatos tudományos kapacitással kellett őt végzős tetején egy osztály több ezer. Ő számolt be az oktatás volt tisztességes, professzorok nem álltak rendelkezésre, haszontalan találkozók gyakoriak voltak, a politika óriási volt, mint egy elnökválasztási kampány, és a jó gyógyszer ", hogy a klón a tanárok", akik kisebb csoportok számos vizsga és nem volt valós klinikai ismeretek .

Jelenleg az elismert iskolák és sok ügynökség igényel gyengébb úgynevezett ELISA teszt, és nem elrendelhet bármilyen egyéb vizsgálatot egyéb fertőzések, és ne nézz indirekt tesztek. Valójában ezek a "szakértők" a clueless a kifejezés jelentését közvetett vizsgálat Lyme, Babesia Bartonella vagy.

Tehát Őszintén szólva, az ELISA teszt, mint a szűrővizsgálat használhatatlan, hiányzik még a legnyilvánvalóbb PCR pozitív betegek világos múltbeli történetét tömeges Bull Eye kiütések, amely bár nem a norma, szolgáltasson bizonyítékot spirocheták.

Csak egy ilyen konkrét sávokban szükséges, hogy erősítse meg, hogy bizonyíték van kitéve a Borrelia burgdorferi spirochete.

CDC IgM kritériumoknak mindössze két ellenanyagok IgM 23 és 39 és kizárják a többi hét Borrelia burgdorferi antitestek.

CDC IgG kritériumok magukban 18., 23., 30., 37., 39. és 93., és nem tartalmazzák sávok 31., 34. és 83..

Miért lenne olyan, aki valaha eltávolítás hasznos információ? Miért 1 dummy le egy tesztet eltávolításával nagyon érzékeny felszíni fehérjék. Ennek nincs értelme kizárni Borrelia burgdorferi specifikus antitesteket, és hogy csak két ilyen antitestek IgM. Ha ezt Ön tökéletes anti-tudós.

A CDC helytelenül magában foglalja az öt nem-specifikus ellenanyagok a Western Blot, azaz, 28., 41., 45., 58. és 66. Miért zárja vizsgálatok vagy sávok, amelyek egyedi, és add, hogy a zenekarok nem specifikusak csak Borrelia burgdorferi?

Továbbá, az egyik lehet egy CDC felügyeleti pozitív IgG Lyme Western blot az öt nem-specifikus ellenanyagok, anélkül, hogy bármilyen Borrelia burgdorferi nemzetség faj specifikus ellenanyagokat.

Ennek nincs értelme. És ez nem rakéta tudomány. A CDC azt javasolja, hogy a Lyme Western Blot kell elvégezni, ha van egy pozitív vagy nem egyértelmű Lyme ELISA.

Tehát az egyik kizárja a minőségi Western Blot tesztet, amely nem egy piszkos, mint az ELISA teszt? Ez valami vicc? Vajon ezek az emberek megértsék, ha hiányzik ez a fertőzés, 5, 10, 20 vagy 30 év alatt képes elpusztítani egy életet? Ez nem csupán két vagy három héten influenza. Tudjuk, hogy hosszú távon a kezeletlen szifilisz veszélyes. Lyme spirocheták játszott a szifilisz, mint ők gyengék kis hangyák.

Tehát úgy a Western Blot csak labor tíz vagy több éven át 98%-os pontosság vak vizsgálatokban. Használja a Western-blot, hogy antitestek szolgálnak a pontos ujjlenyomat felületét vegyszerek a Lyme spirochéták.

Senki sem tudja a pontos pontosságát ELISA vizsgálat, és sok orvos láttam sok hamis negatív vagy rutinjellegű fals negatív ELISA és a "CDC pozitív" Lyme Western blot. Vagy pozitív PCR (DNS-t), a Lyme-kór és a pozitív Western-bloton, de negatív ELISA-. A Lyme ELISA szemetet. Minden első évben orvostanhallgató ismer egy jó szűrővizsgálat soha kihagyni pozitív.

Nincs kullancs fertőzés PÁPA bármilyen iskolai vagy kormányzati hivatal. Az képtelenség, hogy a kullancs, hogy átmegy Lyme csak átmegy Lyme-én legalább 20 év. Tehát nem csak az általunk használt junk vizsgálat, képzeljük el a kullancs hordozó Lyme, csak olyan Lyme-kór, amikor a józan valóságban ezek a kullancsok szuper fuvarozók számos baktériumok, egysejtűek, és a vírusok. Sokan egyszerűen lenyűgözte a képzelet címek és nagynevű iskolák, és felejtse el a legtöbb ezek az emberek semmit sem tudnak a szuper specializáció kullancs és bolha által terjesztett fertőzések. Ha valaki nyilvánvalóan fogalma sincs, hogyan kell felismerni Bartonella mellett közvetlen antitest teszt-run. Ha egy szervezet nem iránymutatást, hogyan kell kezelni Mepron kezelés sikertelensége távon. Ha egy csoport vagy személy elutasítja nézi most az összes jelentősebb kullancs által terjesztett vírusok vagy baktériumok minden lehetséges, miután egy klinikailag súlyos harapás-run. Ha a csoport és az orvos soha nem hallott FL1953-úgy fut. Ha azt a pozitív Western Blot hamis pozitív, kérdezze meg, ha abban állapodnak fizetni az új csípő vagy új kéz mikrosebészeti a jövőben, ha kiderül, hogy baj van? Az esély a javukra, mivel csak 25%-a Lyme betegek súlyos ízületi károsodás.

Ez az egyik oka annak, hogy ez abszurd, hogy ez valaha is látott, mint egy tiszta, reumatológiai betegség.

Az a személy, diagnosztizálása ha van egy bizonyos stílus gondolkodás. Ezek módon, hogy irányítsák őket döntéseket. Jól van valakivel következő 10, 20 vagy 30 ember? Te vagy az, hogy jobban félnek az antibiotikumok vagy kezeletlen baktériumokat? Az a tény, mind a beteg és az orvos, hogy 50 feltételezéseket az orvosi ismeretek az asztalhoz, és a különleges helyzetben nem tartják soha, mint egyedi, hiszen a táblák pozíciók vezérlő valóságot.

Megjegyzés: Az olvasás Nyugat blotokat vitatják. Ha azt szeretnénk, konzervatív megközelítés, kérjük, hagyja figyelmen kívül ezt a cikket.

(Például, Pennsylvania, Delaware és New York három vezető pro-fájdalom, anti-Lyme kezelés vagy anti-orvos államok az USA-ban. Mikor apám gyakorló OB / Szülészet-ben a nők, a haszontalan kormányzó Ed Rendell a új lány minden nap nem tett semmit, amikor jogellenes támogatások meghaladta a bérek! És most DE, miután éveken át lehetővé büntető-és károsodott orvosok, bekapcsolta MD azon, hogy a legrosszabb állapotban vagy a "város" a gyakorlatban az egész USA-ban.)

A kis minta DR SCHALLER munka TICK FERTŐZÉSEK alatt. Csak közzéteszi 5%-os, amit ő képes megtenni.

J. Schaller, K. Mountjoy, A Kutatói Guide to Basic hivatkozások Bartonellosis, babesiosis és borreliosis vagy Lyme-kór: egy terjedelmes Citation Guide to túllépjünk rövidített iránymutatások és vélemények. Nemzetközi Fertőzés Academic Research Press. Július 2012

J. Schaller, K. Mountjoy, The Definitive Collection Akadémiai Akadémiai Hivatkozások a Lyme-kór és a patológia a Borrelia. Nemzetközi Fertőzés Academic Research Press. 2012. Július

J. Schaller, K. Mountjoy, The Definitive Collection Akadémiai Akadémiai Hivatkozások a Bartonella és patológiája Bartonellosis. Nemzetközi Fertőzés Academic Research Press. 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, kiterjedt gyűjtemény Academic Referenciák Összpontosított Emerging Babesia és a malária. Nemzetközi Fertőzés Academic Research Press. Május 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, ellenőrzőlisták a Bartonella, Babesia, és a Lyme-kór, 2012 kiadás. Nemzetközi Fertőzés Academic Research Press. Május 2012.

J Schaller, K. Mountjoy, amit esetleg nem tudok Bartonella, Babesia, Lyme-kór és egyéb Tick & Flea által hordozott fertőzések: javítása Treatment Speed, Recovery és a betegek elégedettségét. International University Fertőző betegségek Press. Február 8, 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, a Checklist a Bartonella, Babesia és a Lyme-kór: 2012 Edition. International Academic Infection Research Press. December 2011

J. Schaller, K. Mountjoy, A bibliográfiája Kiválasztott hivatkozások kutatók és akadémikusok Dedikált Tick és Flea által terjesztett fertőzés Science. International Academic Infection Research Press. Október 2011.

J. Schaller. Babesia 2009 Supplement és Update. Remélem Academic Press. Tampa, FL. Január 2009.

J. Schaller. A Laboratory Guide to Human Babesia Hematology űrlapok. Remélem Academic Press. Tampa, FL. Szeptember 2008. Képek származó szövegek, folyóirat papírok, CDC, megyék egészségügyi és más, engedéllyel rendelkező laboratóriumokban nagy jelentett pontossággal.

J. Schaller. A diagnózis, kezelése és megelőzése Bartonella: atipikus Bartonella kezelési hibák és 40 feltételezett Fizikai Vizsga álláspontja - Full Color Edition. Kötet I-II. Remélem Academic Press. Tampa, FL. 2008.

J. Schaller. Artemisinin, Artesunate, Artemisinic Acid és egyéb származékok Artemisia használják a malária, Babesia és a rák. Remélem Academic Press. Tampa, FL. 2006. Ez talán az egyik legmodernebb tankönyvek az angol nyelvben a vezető WHO és az UNICEF ajánlott a malária kezelésére, amelyeket a kínai MD javaslom is használható Babesia

J. Schaller, G. Burkland és P. Langhoff. "Van babesiosis elmulasztott oka hypereosinophilia? Egy ötéves nyomon az első publikált esetében Imatinib mezilát az idiopathiás hypereosinophilia. "Medscape. Január 2007. Írásbeli kérésére az egykori szerkesztője JAMA aki egy időben szerkesztője volt, 40 top orvosi folyóiratokban.

J. Schaller. A diagnózis és kezelés a babesiosis az egészségügyi szakemberek: a Review of New Human Species, diagnosztikai lehetőségek és kezelések. Remélem Academic Press. (396 oldal): 2006. Ez a leginkább naprakész könyv a világ a nemzetközi fertőzés új faj talált rutinszerűen való nyilvános hozzáférést genetikai adatbázisokhoz.

J. Schaller. Bartonella és a pánikbetegség és a depresszió. Medscape: június: 2008

J. Schaller R. Blackwell. Ötven kérdések a krónikus, kezeletlen és Flea Tick-Borne Betegségek: Cutting Edge Diagnosztikai Eszközök és innovatív megoldások Ajánlat Hope. Remélem Academic Press. November 2013 [200 oldalas befejeződött. 150 képregények done].

J. Schaller. "Lyme-kór" az Encyclopedia of Plagues, Pestilence és járványok, J. Bryre, szerk. (Westport, CT: Greenwood Press, 2008) [Könyv jóváhagyta a NIH igazgatója a fertőző betegségek.]

J. Schaller. "Bartonella" az Encyclopedia of Plagues, Pestilence és járványok, J. Bryre, szerk. (Westport, CT: Greenwood Press, 2008) [Könyv jóváhagyta a NIH igazgatója a fertőző betegségek.]

J. Schaller. "Babesia" az Encyclopedia of Plagues, Pestilence és járványok, J. Bryre, szerk. (Westport, CT: Greenwood Press, 2008) [Könyv jóváhagyta a NIH igazgatója a fertőző betegségek.]

LYME DISEASE BABESIA BARTONELLA BEST DOCTORS 26 BOOKS/27 PAPERS  TREATMENT ILADS IGENEX MOLD ILLNESS BIOTOXINS JAMES SCHALLER