James L. Schaller, M.D.  •  239-263-0133


James Schaller, MD, MAR, DABPN, DABPM:

A Guide to Understanding en Lyme sykdom Western Blot

En evaluering av diagnose Practice og klarhet i Lab Testing

nebo James SCHALLER MD

Denne måneden millioner av mennesker på jorden vil bli fortalt at de ikke har Lyme sykdom. Grunnen til at de vil høre denne konklusjonen er fordi de ikke vet hvordan du skal lese en viktig test i diagnostisering - Western Blot.

Noen medisinske foreninger og helsemyndigheter har svært uvanlige og feil måter å lese vestlige blotter. Og metode for å fastsette en positiv er så tilfeldig som en håndsopprekning blant et lite antall leger.

Gjeldende politikk om tolkningen av denne testen i alle kontinenter er å følge den oppfatning av 0.0000375 prosent av leger som mener de Infectious Disease of America retningslinje skapere. Hvis en lege ikke er enig med denne standarden Model-T tilnærming eksperter som leser nesten ingenting på disse mange flåttinfeksjoner, sverte de og fornærme deg. Dette er usikker fascisme og anti-vitenskap, siden vitenskap er alltid omdefinerer sannheten. Uten konstant re-evaluering, vitenskap og medisinsk vitenskap dør. Denne uken og måneden, mange stillinger ble utvidet eller endret basert på ny informasjon.

Når du er en medisinsk student, lærling eller bosatt, er du fortsatt lære det grunnleggende, og man bruker mange "oppskrift bøker." Så hvis noen er tungpustet, "du gjør b, c og e. Hvis noen har middels mage smerter du utføre følgende tester - r, h og q, og til slutt hvis du har infeksjon, bruker du 500 mg av en medisin i 21 dager. Med andre ord, en størrelse dose og en type varighet av et antibiotikum er "foreskrevet" for hele verden. Så leger som publiserer autoritative, tungt forsvart retningslinjer avgjørelser om behandling for titalls millioner de aldri har sett. Hvorfor er de som stiller spørsmål retningslinjer som ikke engang omfatter rutinemessig tapte Bartonella bakterier som er immune undertrykkende? Oops. Hvor er tilnærming til behandling FL1953? Oops.

Først måler Western Blot test antistoffene kroppen gjør å angripe Lyme infeksjon.

Så hvis vi viser dette sidelengs, er 39 en av tretten overflaten Lyme produkter som kan testes i N. Amerika og flat Y form er et antistoff binding til det. ----- << 39

Jeg skal anta en Western Blot er fra IGeneX, som er en internasjonalt kjent, tick-bare lab, med syv laboratoriet sertifiseringer. Andre massive billige nasjonale laboratorier prosess hundrevis av typer tester, og millioner av pasienter. De sjelden finner et positivt resultat selv i epidemiske fylker, blant annet i folk som har dype og avanserte Lyme kliniske symptomer.

Men hvis du har hatt en Western Blot gjort på en useriøs lab, kan du fortsatt blikk på resultatet. Hvorfor? Fordi du kan finne, som jeg gjorde med en slektning, som en av de antistoffer eller "band" var positiv. I denne slektning, bandet var en "fingeravtrykk" band. "Forklaring, er Lyme den eneste organismen som gjør kroppen å produsere dette antistoffet. Barnet var positive.

Videre, hvis du får bind for øynene og røre en elefant, kan du ikke være sikker på at det er en elefant-kanskje dette er et neshorn? Dette er den 41 bandet. Det er fra flageller tallet, eller store trevlet stenger som går fra toppen av spirochete til basen, og sammentrekning av disse mange flageller skape bevegelse. På grunn av sin enorme handling, er det oftest positiv. Imidlertid er den 41 antistoff ikke spesifikk for Lyme, siden andre spirochetes har flageller. Den kinesiske utelukke andre spirochetes, og deretter vurdere det som en Lyme positiv band.

Nå, hva om du berører den samme elefanten på sine støttenner eller på sin lange peanøtt-spising rørformet nese? Du vet det er en elefant. Periode. Ett trykk og du er sikker, fordi disse delene er svært unike for dette enorme dyret. Så hvordan forholder dette seg til vestlige blotter? Det du ser en 18 antistoff som har en positiv, har du Lyme. Du trenger ikke å sjekke andre band, fordi 18 antistoff er begrenset til Lyme-akkurat som en 3 fot buet elfenben brosme på en elefant.

Hva det Antall Pluses Mean?

IGeneX drifter 13 overflate Lyme kjemikalier for begge antistoffer i M-og G-klasse. De fleste andre laboratorier fjerne nesten alle de M overflaten kjemikalier angivelig fordi mindre informasjon er mer vitenskapelig? Gamle klokker har sagt hele antall M overflateproteiner forårsaket "for mange" positive vestlige blotter. Noen laboratorier bruker tall for hver Western Band blot, og de fleste ser ut til å bruke en positiv eller "+".

En + betyr at du har noen antistoff av denne typen, og + + + betyr at du har en veldig stor mengde antistoff av den typen. Imidlertid kan Lyme ruiner immunforsvaret fungerer og antall positive gå opp eller ned avhengig av hvilken stil og type behandling. Personer med ingen aggressiv forbi Lyme behandling, bør være heldig kroppen viser noen antistoffer i det hele tatt, siden Lyme er veldig flinke til både å skjule fra immunsystemet og hindre det. Og hvis Bartonella er til stede, noe som er mer vanlig enn Lyme, kan det slå ned antistoffer for et bredt spekter av infeksjoner.

Også mange mennesker har + / - eller IND funn på et antistoff. Dette er "ubestemmelig eller borderline. "Dette betyr at lab tech er å se noe som er helt klart, men en av de lisensiering byråer nekter å tillate det å bli kalt en positiv. De vil bare ha svært brede resultater å bli akseptert. Videre, mange pasienter med Lyme viser også høy Epstein Barr laboratorier, som jeg foreslår betyr dette vanlig infeksjon er ikke i sjakk og immunforsvaret er veldig svakt. Jeg tror ikke man trenger flere anti-virus medisiner.

Ofte, leger som behandler en pasient, finne + / - blir en + eller A + +. Dette betyr at du nå har nye og klare antistoffer mot denne delen av Lyme bakterier.

Foreløpig har IGeneX sin egen formel for tolkning. De er ansvarlige overfor ulike laboratorium som regulerer etater, og generelt mange regjeringer har svært gamle utsikt over Lyme vitenskap, og ikke engang har Bartonella ned som en hake infeksjon på sine Lyme retningslinjer. De er år bak klinisk medisin og følge noen Ivy Tower typer som bruker en kun 5-10 papirer for å bestemme sine posisjoner. Mange offentlige etater som FDA og spesielt statlige medisinske boards angriper tick infeksjon eksperter. Disse advokat kjøre grupper angriper de beste tick infeksjon leger i USA. Vanligvis etter at styret straffer noen av de beste tick infeksjon legene i deres stat eller land, pasienter ofte kontringer de statlige styrene og få lover vedtatt å stoppe dette på 1984 Big Brother trakassering. Men disse legene er allerede altfor redd for å behandle tick og loppe infeksjoner som Atypisk Bartonella, Babesia duncani, FL1953 og Lyme sykdom.

Så noen regjering aggresjon mot leger oppriktig og ærlig lytter til pasienten rapportert sykdom kommer til å redusere leger å behandle Lyme sykdom. Og legene smart nok til å bruke INDIREKTE laboratorier for å påvise tilstedeværelse av Bartonella, vil Lyme eller Babesia ikke bestille dem fordi de ikke er enkle rutinemessig laboratorier. Videre skremmer denne fiendtligheten til svært talentfulle leger av medisin tusenvis av leger i å unngå Behandling av Lyme aggressivt eller gjør enkle tenkning leger føler disse progressive leger må ha vært galt. Noen leger er enkle i politikken i kraft. Vi har sett den samme staten styret overgrep mot leger som er villige til å ta på noen desperat lider kroniske smertepasienter, f.eks, type med råtnende ledd som er ubrukelige og må økende doser av narkotika til å jobbe fulltid og holde fra å gråte av smerte. 1

Ni kjente [Lyme] Borrelia burgdorferi Genus artsspesifikt KDA Western Blot antistoffer (band) er vanlig i Nord-Amerika testing: 18, 23, 31, 34, 37, 39, 83 og 93. Noen føler Herpes kan endre 31, men jeg føler det er sjelden, selv om det er sant. Hvis man ser seg rundt i verden, som jeg gjør i arbeidet med pasienter fra hele verden, her er de aksepterte spesifikke band i verdslitteraturen:

13, 14, 17, 21, 23, 24, 25, 28, 31, 34, 35, 37, 39, 47, 50, 54, 83, 84, 93 og 94.

Laboratoriet kan være en useriøs lab som investerer ingenting å optimalisere testing kit, men hvis en av disse

band er positiv-Lyme er tilstede vanligvis i en menneskekropp. IGeneX har den beste

Western blot i verden. De kjører fem blinde prøver fra New York State hver fjerde måned for det siste tiåret og er 98% korrekt. Ingen andre lab har investert så mye eller kan berøre denne nøyaktigheten.

ELISA TESTING er fullstendig meningsløst

År siden da jeg var diskuterer noen Ivy League alternativer tilgjengelige for meg, min far skolert meg på hans Ivy League erfaring og det var i stor grad forferdelig til tross for hans fantastiske akademiske evner som hadde ham eksamen på toppen av en klasse av tusenvis. Han rapporterte utdanningen ble rettferdig, professorer var ikke tilgjengelig, ubrukelige møtene var vanlig, politikk var enorme-som en presidentkampanjen, og god medisin ble "å være en klone av lærerne" som hadde lavere score på mange eksamener og hadde virkelig kliniske ferdigheter .

For tiden er respekterte skoler og mange etater krever en svakere test kalt en ELISA og ikke bestille noe annet test for andre infeksjoner, og ikke se på indirekte tester. Faktisk disse "ekspertene" er clueless om betydningen av et uttrykk for en indirekte test for Lyme, Bartonella eller Babesia.

Så for å si det rett ut, er ELISA-testen som et screeningverktøy ubrukelig, mangler selv de mest åpenbare PCR positive pasienter med klare tidligere historier om massive blinken utslett, som, mens ikke normen, gir bevis for spirochetes.

Bare én av disse spesifikke band er nødvendig for å bekrefte at det er tegn på eksponering for Borrelia burgdorferi spirochete.

CDC IgM kriteriene har bare to antistoffer for IgM 23 og 39 og utelukke de andre syv Borrelia burgdorferi antistoffer.

CDC IgG kriteriene omfatter 18, 23, 30, 37, 39 og 93 og inkluderer band 31, 34 og 83.

Hvorfor skulle en person noensinne fjerne nyttig informasjon? Hvorfor ville en dummy ned en test ved å fjerne svært sensitive overflateproteiner. Det gir ikke mening å utelukke noen Borrelia burgdorferi spesifikke antistoffer, og å inkludere kun to av disse antistoffene i IgM. Hvis du gjør dette er en absolutt anti-forsker.

CDC omfatter urettmessig fem ikke-spesifikke antistoffer i sin Western Blot, dvs. 28, 41, 45, 58 og 66. Hvorfor utelukke tester eller band som er spesifikke, og legge band som ikke er spesifikke for bare Borrelia burgdorferi?

Videre kan man ha en CDC overvåking positiv IgG Lyme Western Blot med de fem ikke-spesifikke antistoffer uten å ha noen Borrelia burgdorferi genus arter spesifikke antistoffer.

Dette rimer ikke. Og det er ikke rocket science. CDC anbefaler at Lyme Western Blot utføres bare hvis det er en positiv eller tvetydig Lyme ELISA.

Slik at man utelukker en kvalitet Western Blot test som ikke er en skitten test som ELISA? Er dette en spøk? Har disse menneskene forstå hvis du går glipp av denne infeksjonen for 5, 10, 20 eller 30 år kan det ødelegge et liv? Dette er ikke bare et to eller tre ukers influensa. Vi vet ubehandlet langsiktig syfilis er farlig. Lyme spirochetes gå over syfilis som de er svake små maur.

Så vurdere å bruke Western Blot bare fra laboratorier med ti eller flere år med 98% nøyaktighet på blind studier. Bruke Western Blot for å tillate antistoff til å binde til de nøyaktige fingeravtrykk overflaten kjemikalier av Lyme spirochetes.

Ingen vet nøyaktig nøyaktigheten av ELISA-testing, og mange leger har sett mange falske negativer eller rutine falske negative ELISA-tallet og "CDC positive" Lyme vestlige blotter. Eller positiv PCR (DNA) for Lyme sykdom og positive vestlige blotter, men negativ ELISA-tallet. Lyme ELISA er søppel. Noen første års medisinstudent vet en god screening test bør aldri gå glipp av positive.

Det er ingen hake infeksjon POPE i noen skole eller offentlig etat. Tull at flåtten som går Lyme bare passerer Lyme er datert etter minst 20 år. Så ikke bare bruker vi junk testing, tenker vi flått som bærer Lyme, bare bære Lyme sykdom, når edru realiteten er disse flått er super bærere med mange bakterier, protozoer og virus. Mange er lett imponert med fancy titler og store navn skoler, og glemmer de fleste av disse menneskene vet ingenting om super spesialisering av flått og loppe-borne infeksjoner. Når noen har klart ingen anelse om hvordan å oppdage Bartonella foruten en direkte antistoff test-run. Når en organisasjon har ingen retningslinjer for hvordan man skal behandle Mepron behandlingssvikt-løp. Når en gruppe eller person avviser ser på alle de store tick borne virus eller for alle mulige bakterier, etter en klinisk alvorlig bite-løp. Hvis gruppen og utøver har aldri hørt om FL1953-vurdere å kjøre. Hvis du blir fortalt din positive Western Blot er en falsk positiv, spør om de vil godta å betale for den nye hip eller ny hånd mikrokirurgi i fremtiden hvis de viser seg å være feil? Oddsen er i favør siden bare 25% av Lyme pasienter har alvorlige leddskader.

Det er en av mange grunner til at det er absurd at dette noen gang ble sett på som en ren revmatologi sykdom.

Personen diagnostisere deg har en viss stil av tenkning. De har måter som veileder dem i sine beslutninger. Er du OK med noen etter 10, 20 eller 30 personer? Er du eller de mer redd for antibiotika eller ubehandlet bakterier? Faktum er både pasient og lege bringe 50 forutsetninger for medisinsk kunnskap til bordet, og din unike situasjon kan ikke sees noensinne som unik, siden tabeller posisjoner kontroll virkeligheten.

MERK: lesing av vestlige blotter er omdiskutert. Hvis du ønsker en konservativ tilnærming, se bort fra denne artikkelen.

(For eksempel, Pennsylvania, Delaware og New York er tre av de ledende pro-smerter, anti-Lyme behandling eller anti-lege stater i USA. Da min far var praktiserer OB / GYN hos kvinner, den ubrukelig guvernør Ed Rendell med en ny jente for hver dag gjorde ingenting da malpractice premie var i overkant av lønn! Og nå DE, etter år med slik kriminelle og svekket leger, har slått på MD er for å være den verste staten eller "byen" for å øve i hele USA).

Et lite utvalg av DR SCHALLER arbeid med flåttinfeksjoner ER UNDER. Han utgir bare 5% av hva han er stand til å gjøre.

J. Schaller, K. Mountjoy, en forsker Guide til enkel Referanser i Bartonellosis, Babesiosis og Borreliose eller Lyme sykdom: en voluminøs Citation Guide til å gå utover konsis retningslinjer og vurderinger. Internasjonal Infeksjon akademisk forskning Press. Juli 2012

J. Schaller, K. Mountjoy, The Definitive Collection of Academic av akademiske referanser på Lyme sykdom og patologi av Borrelia. Internasjonal Infeksjon akademisk forskning Press. Juli 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, The Definitive Collection of Academic av akademiske referanser på Bartonella og patologi Bartonellosis. Internasjonal Infeksjon akademisk forskning Press. Juni 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, en omfattende samling av akademiske referanser fokusert på Emerging Babesia og malaria. Internasjonal Infeksjon akademisk forskning Press. Mai 2012.

J. Schaller, K. Mountjoy, Sjekklister for Bartonella, Babesia og Lyme sykdom, 2012 utgaven. Internasjonal Infeksjon akademisk forskning Press. Mai 2012.

LYME DISEASE BABESIA BARTONELLA BEST DOCTORS 26 BOOKS/27 PAPERS  TREATMENT ILADS IGENEX MOLD ILLNESS BIOTOXINS JAMES SCHALLER